воскресенье, 3 марта 2019 г.

Arbu lasteaia õpetajad tutvustasid veebiseminaril kolleegidele haridusrobotit

27. veebruaril kutsusid Tallinna Arbu Lasteaia õpetajad vene keelt kõnelevaid kolleege veebiseminarile, kus nad tutvustasid haridusrobotit Dash. Veebiseminari vormis jagati oma teadmisi esimest korda.
Tallinna Arbu Lastaia veebiseminar1
Seminaril viisid läbi Arbu lasteaia õpetaja Juulika Kaplina ja arendusjuht Irina Fomitseva koostöös Insplay'iga. Veebiseminarist said osa ka välismaised kolleegid Ukrainast ja Valgevenest, kokku üle 100 õpetaja. Arbu lasteaia õpetajad jagasid oma kogemusi ja kuulajad- vaatajad said esitada ka küsimusi.

Dash on programmeeritav haridusrobot, mis reageerib häälele, liikuvatele asjadele, tantsib ja laulab. Roboti saab tööle panna nutiseadmetele mõeldud tasuta äppidega (iOS ja Android). Robotid sobivad väikestele lastele, kes alles tutvuvad programmeerimisega. Robot annab tagasisidet värvi ja heliga. Tal on küljes kolm mikrofoni, kaugusandurid jms. Koos tahvelarvutiga saab robotit programmeerida liikuma kindlal rajal või muid lihtsamaid tegevusi sooritama.
Robootilised digivahendid muudavad õppe- ja kasvatustegevuse laste jaoks veelgi huvitavamaks ja põnevamaks, programmeerimine arendab laste käelist tegevust, loogilist mõtlemist, meeskonnatööd ning väljendusoskust.
Lasteaed jätkab koostööd Insplay'iga ja tutvustab ka edaspidi kolleegidele haridusroboteid veebiseminaridel.
https://www.tallinn.ee/est/haridus/Uudis-Arbu-lasteaia-opetajad-tutvustasid-veebiseminaril-kolleegidele-haridusrobotit?filter_otsing_uudis_rubriik_id=100

    Комментариев нет:

    Отправить комментарий